Προσκλητήρια Γάμου 2018 : Μίνιμαλ και κομψά

Eνα απλό, minimal προσκλητήριο δεν έχει σχέδια, ούτε ιδιαίτερες αποχρώσεις. Συνήθως είναι σε λευκό ή μπεζ χρώμα, έχει ιδιαίτερη γραμματοσειρά αν όχι σε όλο το κείμενο, σε κάποιες λεπτομέρειες όπως τα ονόματα του ζευγαριού και το κείμενό του είναι λιτό και περιλαμβάνει μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο καλεσμένος.

Είναι μία πρόταση για όλα τα ζευγάρια που δε θέλουν τις υπερβολές αλλά και για εκείνα που αναρωτιούνται τι προσκλητήριο να επιλέξουν, που να ταιριάζει με το γάμο τους. Ένα απλό, μινιμαλιστικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι ταιριάζει με όλα.

Και για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε φωτογραφίες στο pinterest. Κρατήστε screenshot από αυτό που σας αρέσει και δείξτε το στο τυπογραφείο.

Η δική μας πρόταση για μία κομψή επιλογή είναι να αποφύγετε τα πολλά σχέδια στο χαρτί. Προτιμήστε να προσθέσετε διακριτικές πινελιές, όπως έναν φιόγκο που να κρατάει το προσκλητήριο, μία λεπτή χρυσή γραμμή σαν πλαίσιο, τα μονογράμματά σας με ανάγλυφη γραφή, καλλιγραφικά γράμματα στο κείμενο. Μικρές, διακριτικές πινελιές θα κάνουν πιο ενδιαφέρον, κομψό και εντυπωσιακό το προσκλητήριο σας.

Αν θέλετε να το αναβαθμίσετε, επενδύστε σε καλό χαρτί και ανάγλυφες λεπτομέρειες στη γραφή.

Δείτε ΕΔΩ:

Πώς να στολίσεις το σπίτι σου την ημέρα του γάμου σου

 

Theme Designed by Myshiny. © 2019 . All Rights Reserved.