Υπέροχη βάπτιση με θέμα την μπαλαρίνα

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας μια πανέμορφη ΒΑΠΤΙΣΗ που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Γάλβα και επιμελήθηκε το γραφείο διοργάνωσης «Ζωή … σαν Παραμύθι». Οι γονείς της μικρής  αποφάσισαν να στολίσουν το προαύλιο χώρο με εντυπωσιακά dessert tables και γλυκιές δημιουργίες, τις οποίες απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι μετά τη βάπτιση.

By «Ζωή … σαν Παραμύθι» – Σέρρες

Ο στολισμός ακολουθούσε ΡΟΖ και λευκές αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι ένα άκρως κοριτσίστικο και παραμυθένιο αποτέλεσμα. Δαντέλες, υφάσματα, κλουβιά, φαναράκια, μαξιλαράκια, και ξύλινες λευκές κατασκευές τελειοποιούσαν το μοναδικό αυτό σκηνικό.

Η επιλογή του θέματος προέκυψε από τη σχεδίαση του ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΥ μας που ήταν η  μπαλαρίνα επιλεγμένο αποκλειστικά από τη μαμά της μικρής. Απολαύστε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες όλες τις λεπτομέρειες!

Το «Ζωη … σαν Παραμύθι» ανέδειξε την όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με ξεχωριστές επιλογές και καλόγουστους συνδυασμούς σε λευκές και ρόζ αποχρώσεις. Οι βαπτίσεις κοριτσιών είναι πάντα τόσο μοναδικές και παραμυθένιες!

Το baby pink μπορεί να αποτελεί το must χρώμα για τη βάπτιση μιας μικρής πριγκίπισσας αφού είναι τόσο κοριτσίστικο και γλυκό… εδώ θα βρείτε πολλές και πρωτότυπες ιδέες!

 

 

Εκτός από τις εκδηλώσεις Γάμου και Βάπτισης που ειδικευόμαστε αναλαμβάνουμε ακόμα:

  • Παιδικά Πάρτι

Γενέθλια, Ονομαστικές γιορτές, Καλοκαιρινά πάρτι, Γιορτές για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Επίσης αναλαμβάνουμε την τούρτα, τα μπαλόνια, τα είδη θεματικού στολισμού και το Candy Bar.

  • Εποχιακές Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικα, Πρωτοχρονιάτικα και Αποκριάτικα Event

  • Εγκαίνια 

Καταστημάτων, Γραφείων και Εκπαιδευτηρίων

Ζωή σαν παραμύθι – Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα και φαντασία ξετυλίγεται μέσα από τις δημιουργίες μας !