Bachelorette Party στην «καρδιά» του χειμώνα!

Πρώτα από όλα πρέπει να καλέσετε όλες τις φίλες! Αν το πάρτυ το κανονίσουν οι φίλες, βασικό είναι να ρωτήσουν τη νύφη ποιες θέλει. Προσοχή όμως, βασικό είναι να ταιριάζουν όλες μεταξύ τους, ή έστω να είναι διατεθειμένες για ανακωχή τη μέρα της εξόδου!

Για αρχή χρειαζόμαστε ένα προσκλητήριο … δεν είναι απαραίτητο να το τυπώσετε, μπορείτε να το σχεδιάσετε μόνες σας και να το στείλετε ηλεκτρονικά.

Οργανώστε ένα ταξίδι – Η απόλυτη ιδέα «απόδρασης» από τα άγχη της προετοιμασίας του γάμου, και για τα δύο φύλα. Επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό για να μη σπαταλήσετε τη μισή μέρα στην μετακίνηση και ταλαιπωρηθείτε. Θα θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά, θα μοιραστείτε σκέψεις, συναισθήματα και ευχές ενισχύοντας τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ σας.

Τι θα λέγατε για μια ομαδική εκδρομή σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ή σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο;
Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, η οργάνωση ενός ταξιδιού, παρέα με όλη την κοριτσοπαρέα, μόνο αξέχαστες στιγμές μπορεί να εγγυηθεί!

Μήπως είναι ώρα για κούρα ομορφιάς και Spa; Αναζητήστε «πακέτα» προσφορών, τόσο μέσα από το διαδίκτυο όσο και σε απευθείας επικοινωνία με τον χώρο spa που σας ενδιαφέρει.

Κλείστε και διακοσμήστε ΜΟΝΟ για την νύφη μια σουίτα σε ξενοδοχείο.  Αναλόγως τη νύφη, μπορείτε να διαλέξετε ρομαντική, παιχνιδιάρικη, σέξυ ή πικάντικη διακόσμηση! Το σίγουρο είναι ότι θα φέρει χαμόγελα στην παρέα !

Χαρίστε στην αγαπημένη σαν νυφούλα ένα δικό σας κόσμημα, μια φωτογραφία ξεχασμένη ή αντικείμενο που συμβολίζει κάτι από την φιλία σας. Θα τα κουβαλάει ως «προίκα» από τις φίλες της στον έγγαμο βίο της.

Τυπώστε μπλουζάκια για το bachelorette party με glitter. “I am getting married” για τη νύφη και “Team Bride” για τις φίλες της νύφης !!!

Ένα bachelorette party όσο κι αν ξεφεύγει από το στιλ διασκέδασης που προτιμάτε, μπορεί να περάσετε πολύ καλά αν το αντιμετωπίσετε με χιούμορ και καλή διάθεση.

Προμηθευτείτε photo props με το θέμα του Μπάτσελορ σας και δημιουργήσετε αξέχαστες φωτογραφίες.

Νοικιάστε για μεταφορικό μέσο μια λιμουζίνα. Από τη μια δε θα υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση αλκοόλ και από την άλλη το πάρτι μπορεί να συνεχίζει αδιαλείπτως καθ’ οδόν.

Μπορείτε, επίσης, να οργανώσετε μια απόλυτα γυναικεία βραδιά Sex and the City, άφθονο Cosmopolitan cocktail και θεματολογία σχετική με το ερωτικό παρελθόν της κάθε συμμετέχουσας.

Μία πιο μοντέρνα ιδέα, για τους λάτρεις του instagram και του facebook. Περάσετε  μία μέρα ή βραδιά εκεί όπου επιθυμείτε και όπως επιθυμείτε, και να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να σας φωτογραφίσει ομαδικά για μία ή δύο ώρες.


*** Ξαναφέρνοντας στο μυαλό μου τις «απαγορευμένες» στιγμές που έζησα με τις κολλητές μου τον ενθουσιασμό, τα  χειροκροτήματα, τα γέλια, τις φωτογραφίες, τα αστεία, ξέρω ότι όλα έγιναν για να είμαι ευτυχισμένη!!! Γιατί όταν βρίσκεσαι σε καθεστώς τόσης ελευθερίας μια τελευταία φορά με τις φίλες σου το μόνο που σε νοιάζει είναι να τις δείξεις πόσο τις αγαπάς και πόσο δεν θα τις ξεχάσεις τώρα που παντρεύεσαι !!!